مواد لازم:
بلغور گندم: نصف پیمانه
آب: 2 پیمانه
جعفری تازه و خرد شده: 3- 2 پیمانه
نعنا: نصف پیمانه، خرد شود.
پیازچه: یک چهارم پیمانه، خرد شود.
گوجهفرنگی متوسط: 4- 3 عدد، خرد شود.
روغن زیتون: 2 قاشق سوپخوری
آب نصف یک لیمو
نمک: مقدار لازم
روش تهیه:
• درون کاسه بزرگی، بلغور را ریخته و روی آن را آب جوش بریزید. 60 - 30 دقیقه صبر کنید تا بلغور نرم شود.
• بلغور را درون آبکش ریخته و آب اضافی آن را خارج کنید.
• درون کاسه بزرگی، بلغور، جعفری نعنا، پیازچه و گوجهفرنگی را با هم مخلوط کنید.
• سپس روغن زیتون و آب لیمو و نمک را به سالاد اضافه کنید و خوب آنها را با هم مخلوط کنید.
• سالاد تبوله را یا میتوانید فورا میل کنید یا به مدت یک روز درون یخچال نگه دارید.
http://www.gimmesomeoven.com